Summa sidvisningar

måndag 27 juni 2016

Besök på akuten och midsommarhelg

Har inte skrivit här på ett tag nu. Det har varit ett par ganska jobbiga veckor. Först kom stressymptom som jag inte riktigt förstod varför dom kom och sen fick jag en störtblödning (igen). Jag fick åka in till akuten eftersom jag blödde så mycket. I väntrummet när vi satt och väntade på min tur så svimmade jag. Kan inte minnas att jag svimmat någon gång tidigare i mitt liv. Snabbt var personalen på plats och jag åkte in på ett rum så dom fick kolla blodtryck, blodvärde och liknande. Troligen handlade det om den snabba blodförlusten. Nu fick jag ordinerat en högre dos av tabletter som stoppar blödning och fick åka hem igen på kvällen. Min fina särbo var snäll och stannade hos mig över natten och det kändes skönt att ha någon hos sig eftersom jag kände mig ganska ostabil. Har känt mig trött och illamående större delen av veckan. Det är troligen en biverkning av tabletterna. I slutet av veckan har jag kunnat dra ner lite på dosen igen så då har illamåendet släppt.
Idag var jag på lasarettet och har nu fått en ny sorts tabletter som jag hoppas ska sätta stopp för mina blödningar så jag kan leva ett lite mer normalt liv. Svindyra var dom men om det funkar så kan det vara värt pengarna. Som sista alternativ blir att operera bort livmodern och det hoppas jag att jag ska slippa. Blodvärdet var lågt igen så nu blir det en tur till vårdcentralen i veckan så jag kan få järn i droppform igen.
Midsommarhelgen blev mysig trots att jag fick ta det lugnt och inte orkade äta så mycket av den goda maten eller delta så aktivt i lekarna. Lite vila och härligt sällskap gör så mycket för att det ska kännas bättre.

Kram på er...!

 

2 kommentarer: