Summa sidvisningar

måndag 11 juli 2016

Stressad och trädäcksbygge

Har haft ett par veckor när jag känt mig ungefär som när jag just hade gått i väggen för snart ett och ett halvt år sen. Min upplevelse har i alla fall varit att det känts nästan på samma sätt. Det skrämmer mig såklart och det gör ju inte det hela lättare. Inser att allt strul med mina blödningar stressat mig rejält. Även om det gått framåt hela tiden så är mina marginaler inte så stora och jag är fortfarande lättstressad när det blir lite för mycket. Pratade med en väninna i fredags och när jag berättade om min situation och vilka olika saker som jag tror spelar in så gick det upp för mig att det ju var en del som stressat mig. Var två dagar på jobbet i förra veckan men insåg att det inte skulle fungera. Så nu är jag helt sjukskriven den här veckan också och sen börjar jag min semester. Håller tummarna att återhämtningen ska hjälpa. Var och skulle hämta min bettskena i förra veckan men den passade inte så den fick skickas tillbaka igen. Jag hoppas den ska hjälpa mina käkar att slappna av på natten så min värk i nacken ska släppa lite. Förhoppningsvis ska den bli klar den här veckan.
Två helger i rad så har det byggts trädäck här hemma. Jag har tyvärr inte kunnat vara till så mycket hjälp förutom att fixa mat och fika. Jag är så glad för att det äntligen blivit av, jag har ju väntat i två år på det. Så himla fint blev det.
Dottern har varit här i helgen och det har varit så mysigt. I förmiddags åkte hon hem. Sen har jag dammsugit poolen, varit och handlat lite mat och sen gått en runda i skogen. Det har varit en bra dag idag.
Kram på er...!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar