Summa sidvisningar

söndag 24 februari 2019

Två veckor kvarSnödroppar i vår trädgård
Den här helgen har det varit vårlikt. Solen har varit framme både lördag och söndag och temperaturen har legat på över 10 grader. Riktigt härligt.
Igår blev det en utflykt till Halmstad och sonen som fyller år imorgon. Idag har vi fixat i tillbyggnaden så allt är förberett till imorgon när golvläggaren ska komma. Har svårt att fatta att vi väldigt snart ska kunna börja använda vår nya bostadsyta. Det ska bli så kul.
Det blev en promenad i skogen i eftermiddags och lite tid för reflektion. Skönt när pusselbitarna i bygget börjar falla på plats och vi kan hinna att fokusera på även lite andra saker. Vår byggresa har varit helt fantastisk. Att bygga tillsammans är så härligt när man har förmånen att bo med en den mannen som jag gör. Vi samarbetar så fantastiskt bra och stöttar, hjälper och diskuterar när det behövs. Det är en så härlig känsla att vi byggt detta tillsammans. Vår byggresa är inte slut än men tillbyggnaden ska vi ta i bruk om två veckor så sen blir det lite andra projekt som ska färdigställas och fixas till.
Byggandet svetsar oss samman.

Ha en härlig vecka...!
Kram...!

Eukalyptus, så vackert och doftar gott.

1 kommentar: