Summa sidvisningar

söndag 3 februari 2019

Gör det du brinner förBlommor som visar dig ljuset, blommor som minner om våren. Visst är det härligt med blommor. Har för första gången någonsin fått en orkidé att blomma om. Trodde först att knopparna skulle torka ihop och trilla av på samma sätt som de gjort tidigare när jag haft orkidéer. Men plötsligt en dag stod den i full blom. Eller det var inte bara en utan två orkidéer som blommade. Vackert. 
Våren som snart nalkas, ljuset som gör dagarna något lite längre än tidigare och en optimism som börjat gro i mitt inre.  Saker som gör att det jag har framför mig känns så mycket lättare. Även om det fortfarande råder en ovisshet om vissa saker så känner jag att stigen jag är på väg att gå kommer att bli fantastisk.  Jag ska göra det jag är här för att göra, det jag brinner för och mår bra av.  Jag ska förverkliga drömmar och universum har gett mig svar på mina önskningar. Saker som jag inte visste skulle passa för mig har dykt upp och det sprider sig en varm känsla i hela kroppen när jag inser att pusselbitarna kommer att falla på plats. Har börjat förkovra mig inom en del områden som jag behöver för att utveckla mitt företagande. I förra veckan var jag på en trevlig och lärorik workshop med ett gäng andra företagare och lärde mig en del om marknadsföring som jag kommer att ha glädje av framöver. Att möta andra egenföretagare ger också inspiration och någon form av trygghet i att få möjligheten att göra det man brinner för.

Bygget flyter också på. Det mesta är färdigspacklat, elen är inkopplad, det mesta är färdigmålat och idag tog vi ett efterlängtat steg, vi öppnade upp mellan den gamla delen och tillbyggnaden. Så härligt. Inom ett par veckor ska det vara så klart att vi kan få lagt golvet. I god tid till påsk ska allt vara klart så det kan bli vernissage i den nya delen av huset. Det ska bli underbart.
Nu blir det soffan och kanske en film. Efter en lång dag med byggande så blir det nog tidigt i säng.

Ha det fint och var rädd om dig...!
Kram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar