Summa sidvisningar

söndag 23 september 2018

Viktiga beslut och en helg i Rom


Dags att uppdatera igen. Snart två månader sen sist jag skrev här. Ska försöka komma tillbaka till att uppdatera varje vecka igen.
Ombyggnaden i huset rullar på och tar en hel del energi. Köket är så pass klart att vi kan laga mat igen och det är helt underbart. Det gamla köket sålde vi och någon annan får ha glädje av det framöver. Att bygga om så att huset nu blir något vi skapat gemensamt är viktigt för oss. Nu håller vi på med det där sista som ska fixas innan allt blir klart, några lister här, det ska spacklas och målas där, dörr och foder ska på plats, några sladdar ska hängas upp, garderobsinredning ska fixas etc. Saker som var för sig kanske går ganska fort men som tillsammans tar en hel del tid. Mitt i allt renoverande så åkte vi en långhelg till Rom. Det blev helt underbara dagar. En fantastiskt vacker stad. Det ena byggnadsverket överträffade det andra. Det andades verkligen historia och man förundrades över hur de kunnat bygga dessa enorma byggnader för så många år sen, utan tillgång till den teknik vi har idag. Bilderna jag bjuder på idag är därifrån.

Några saker som fallit på plats de senaste veckorna har fått mig att inse att universum inte ska behöva ge mig fler tecken - nu är det dags att hitta ett annat jobb. Började bygga en förändring för några år sen när jag kom fram till att det var andra saker jag ville göra i livet. Insikter som kom till när livet visade sig från sin lite tyngre sida. Allt har en mening och det är inte för sent att göra något nytt för att man kommit upp över femtio. Snart börjar en ny resa med lite andra prioriteringar. Visualiserar och känner in lyckan och tillfredsställelsen av när allt blir som jag tänkt. Litar på att livets flöde ordnar allt till det bästa för mig. Det är såklart inte utan våndor, men att ha tillit gör allt så mycket lättare och gör att pusselbitarna lättare faller på plats. Nu är det dags för ännu ett nytt kapitel.


Kram till er alla...!Colosseum

Colosseum

Viktor Emanuel-monumentet

Pantheon

Den fantastiska kupolen i Pantheon 


Peterskyrkan

Peterskyrkan

I Peterskyrkan

PeterskyrkanInga kommentarer:

Skicka en kommentar