Summa sidvisningar

söndag 15 juli 2018

Ledighet, sommarrock och ombyggnadÖver två månader av ständigt vackert, varmt och soligt väder. Helt magiskt, hur länge kan det egentligen fortsätta? Det verkar, enligt prognosen, som om det ska vara kvar ett bra tag till. Det är helt underbart, även om jag är medveten om att vi hade behövt rejält med regn just nu. Visualiserar och känner in känslan av ett härligt sommarregn som behagar komma nattetid och som sen övergår i sol och vackert väder igen på dagtid. Nu är det bara att vänta på att min visualisering ger resultat :-)
Nu börjar min semester och liksom det varit de senaste åren så har min semester inletts med  Sommarrock i Svedala . Underbara dagar med härliga vänner, en del nya bekantskaper och såklart massor av musik. I lördags kom vi dit lite senare eftersom vi först varit på kalas, så då fick  kameran följa med för att jag skulle få lite artistbilder (bilden ovan är Perikles och längre ner är Backyard Babies). Alltid kul att se vad kameran och jag kan åstadkomma tillsammans.
Då har även startskottet för vår om- och tillbyggnad gått. Vi har rivit väggen mellan de båda smårummen för att slå ihop rummen till ett stort sovrum. En vägg ska flyttas, plankvägg ska uppföras, fönster och väggar ska målas mm. Det är så fantastiskt roligt att ha påbörjat den här resan att göra huset till vår nystart, vårt gemensamma hem, vårt paradis. Jag är så tacksam för gåvan som jag fått. Livet ler verkligen mot mig just nu.
Jag kommer att lägga ut lite bilder framöver så ni kan följa vår ombyggnad.

Ha det gott och var rädd om dig!
Stor kram...!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar