Summa sidvisningar

måndag 28 maj 2018

Lundakarneval, Alnarpsparken och framtidstankar


Sommarvärmen har kommit och jag njuter av varje sekund. Bloggen blir försummad av att det händer mycket annat just ju. Då skulle jag ju ha mycket att skriva om, kan man tycka. Det är helt sant, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men tiden räcker inte till. Den där balansen, som jag så väl behöver, den måste komma först. Just nu blir det lite längre blogginlägg men lite mer sällan.

Vi har varit på Lundakarnevalen och jag hade kameran med så det blev lite bilder därifrån. Det var en härlig dag som avslutades med en god middag på restaurang Mediterranean.

En kväll i förra veckan tog vi oss till Alnarpsparken och satt där i solen och njöt av en god sallad. Vi gick en promenad i parken och tittade på alla underbara perenner, träd och buskar som finns där. Det blev en härlig kväll och ett behövligt avbrott från vardagens måsten. Både ramslöken och näsduksträdet blommade och det var fantastiskt vackert.Näsduksträdet

Ramslöken blommade

Ett lite oväntat besked på jobbet kom förra veckan och det tar också massor av energi just nu. Omändringar som påverkar och gör att man måste börja tänka i andra banor. I ett inlägg för snart två år sen skrev jag om mina funderingar över vad jag ska jobba med i framtiden och nu blev det aktuellt igen. Den gången var det min osäkerhet över om jag någonsin skulle kunna komma tillbaka till alla arbetsuppgifter som jag tänker förväntas av mig på den arbetsplatsen jag är nu. Idag vet jag att jag klarar det mesta av det som förväntas av mig men på ett lite annorlunda sätt än tidigare. Idag kommer tankarna på vad jag ska jobba med av helt andra anledningar. Avdelningar som slås samman och gör att pendlingstiden blir alltför lång. Mycket funderingar som passerar just nu, men även om ovissheten tar en massa energi så är jag övertygas om att detta kommer att, i slutänden, leda till något som blir riktigt bra.


Nya vyer och nya möjligheter...!

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar