Summa sidvisningar

söndag 21 januari 2018

Hur får du det du vill ha...

På trettondagen åkte vi upp till sonen i Halmstad med lite möbler. Kul att se hur han har det i sin nya lägenhet. Hoppas att han kommer att trivas där.
Förra helgen var det fest med ett gäng härliga vänner. Alla fixade någon mat att ta med sig till en buffé och sen hade vi julklappsleken eftersom festen var på temat "Julgransplundring för vuxna". Mycket trevligt, tyckte nog alla, så det verkar bli en återkommande tradition till nästa år. Även här hemma har julgranen åkt ner. Jag gillar stämningen och ljuset som den ger så jag låter den gärna stå kvar ett tag men nu fick den åka tillbaka ner i sin papplåda och in i sitt skåp. Det är bekvämt med plastgran så slipper man dra in en massa insekter och få en massa barr i strumporna.
Ber om ursäkt för att det blir lite långt mellan blogginläggen just nu men det beror på att det händer så mycket kring mig för tillfället. Kanske det kommer att vara så ett tag till men jag hoppas att återkomma frekvent ungefär en gång i veckan som tidigare när jag börjat komma tillbaka i mina rutiner.
Massor av nya planer för vad som ska hända under det här året, mycket som faller på plats och min tacksamhet är så stor. Jag skriver ofta om tacksamhet nuförtiden och det genomsyrar mitt liv väldigt mycket idag. Jag har, under en tid nu, övat mig mycket på att se, och inte minst känna, det som är positivt. Det går nästan alltid att vända på saker och ting och se det positiva i det som först kanske kan verka vara något negativt. Jag har läst mycket om attraktionslagen och lever nu, mer eller mindre efter de teorier som man talar om där. Har mer och mer förstått hur man kan vända mycket av livet till det som man vill ha, istället för det man inte vill ha. Tänkte skriva lite mer om det i kommande blogginlägg.

Ha en underbar vecka...!

Kram på er...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar