Summa sidvisningar

måndag 26 juni 2017

Vänner betyder så mycket

Stjärnflocka

Då har jag försummat bloggen lite igen. Men så får det tyvärr bli emellanåt när jag känner att det är mycket annat som behöver min uppmärksamhet. Jag har varit på fotouppdrag och det var verkligen kul. Det blev en hel del riktigt fina bilder som snart är färdiga för leverans. Jag har just registrerat en hemsida så där kommer det bilder så småningom. Ni kommer att bli uppdaterade när det börjar bli lite innehåll på hemsidan.
Hade några vänner här på "Internationella picknickdagen". Vi fixade vars lite mat och dryck till en gemensam picknick som blev på min uteplats. Det gick lika bra som att vara ute på en filt någonstans i naturen. Här kunde vi ju sitta med tårna i poolen när det blev för varmt.
Jag har även hunnit med att vara hos sonen och hans sambo i Halmstad och så har det ju varit midsommar. Det blev en riktigt härlig helg. På midsommarafton var det fest utanför Löddeköpinge med god mat, dryck och kubbspel mm. Alltid kul att lära känna nya människor. Körde hem på midsommardagen och hade en lugn lördag. Igår var jag hos andra nyfunna vänner och grillade och det blev också en riktigt trevlig kväll. Vänner är guld värda.
Har semester halva den här veckan så jag är ledig till och med onsdag. Behöver några dagar att varva ner och ladda om batterierna för att sen jobba några veckor till innan min långa semester börjar.
Tacksam för allt jag orkar genomföra och medveten om att jag måste vara försiktig så jag hittar rätt balans i tillvaron.
Bjuder idag på lite bilder från min trädgård, min oas, min återhämtningsplats.
Känner så mycket tacksamhet över vad livet har att ge just nu och ser med tillförsikt fram emot vad som kommer härnäst.
Ha en fin dag och kram till er alla...!


Salvia
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar