Summa sidvisningar

onsdag 27 juli 2016

Borde jag ha semester...?

Min rosenskära
Då har det snart gått två veckor av min semester och jag funderar på om jag kanske borde vara sjukskriven istället men jag orkar inte hålla på och ta kontakt med min läkare igen utan det får vara såhär. Vissa dagar känns det ganska bra och vissa känns det tyvärr inte så bra. Jag hoppas att jag ska komma tillbaka lite fortare eftersom jag lärt mig att, till viss del, hantera när jag får ett bakslag. Idag har varit en bra dag och jag har haft energi till att göra lite saker här hemma. Jag skulle egentligen varit iväg på en trevlig cykeltur idag tillsammans med hjärtat och ett gäng vänner men fick tyvärr tacka nej. Jag känner att det var rätt beslut eftersom jag idag istället har kunnat ta det lugnt och småfixa lite i min älskade trädgård. Fick tips av en väninna om att köpa färdiga plantor av rosenskära istället för att så själv och den växer och frodas fint i min rabatt så det kommer jag att göra även nästa år.
Det har varit mysiga dagar på semestern hittills även om jag inte mått så bra alla dagar. Jag har njutit i solen och varit hos hjärtat och han har varit här. I helgen tog vi det mest lugnt och njöt vid och i poolen eftersom det var soligt och fint väder. Det blev en god sillmacka, öl och snaps till lunchen och grillat på kvällen.
Imorgon skulle jag göra en familjefotografering men både mor och dotter har blivit rejält förkylda så vi får flytta fram det till ett senare tillfälle. En väninna skulle också följa med så eftersom vi nu hade bokat upp dagen så tar vi oss iväg på någon annan liten utflykt imorgon. Vi får se var vi hamnar någonstans.

Kram på er och var rädda om varandra...!


Sillmacka till lunch

1 kommentar: