Summa sidvisningar

onsdag 14 oktober 2015

Prokrastinering...att skjuta upp saker


Prokrastinering...att skjuta upp saker, varför är det så lätt. Den där frysen har behövt avfrostas i månader och jag har inte gjort det utan bara skjutit det på framtiden. Det är något av det tråkigaste jag vet så det är väl därför. Men idag hade jag bestämt mig för att det inte går att vänta längre nu. När den ena var klar så tänkte jag att det gick ju ändå ganska lätt så jag tog tag i den andra frysen också. Så himla skönt nu när jag gjort klart båda två. Varför är det så lätt att skjuta fram saker som är tråkiga när det efteråt visar sig att det ändå gick ganska enkelt. Man målar väl upp för sitt inre att det ska vara så tråkigt och jobbigt att man absolut inte vill ta tag i det. Jag måste skärpa mig på den fronten tror jag.

Den senaste veckan har det verkligen varit både upp och ner i mitt mående. Vissa dagar har jag haft massor av energi och känt mig jättestark och andra dagar har jag fått ångest som jag inte kunnat härleda vad som gjorde att den kom. Oftast brukar jag, i alla fall efteråt, kunna ana vad som gjorde att ångesten kom just då, men den här veckan har det inte varit lika enkelt. Lika svårt som vanligt att acceptera att det kommer dåliga dagar och kanske än svårare nu när de bra dagarna oftast är riktigt bra. Då känns nog bakslagen hårdare. Men, som jag sagt så många gånger tidigare, det är bara att inse att det tar tid.
Det regnade inte så mycket i eftermiddags så då gick jag ut en runda i skogen. Alltid lika underbart när man väl kommer ut, trots att vädret inte var det bästa. När jag kom tillbaka tog jag en liten extra runda med kameran. Det blev lite bilder med vattendroppar <3

Ljus och kärlek till er...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar