Summa sidvisningar

tisdag 15 september 2015

Bra och mindre bra dagar


Förra veckan var den första hela veckan som jag jobbade halva dagar (med undantag för min lediga onsdag som jag har varje vecka) plus att det var en del andra saker inplanerade så det blev en ganska intensiv vecka ur mitt perspektiv sett.  På lördagen åkte vi upp till Halmstad och hälsade på sonen och hans sambo. Vi firade hennes födelsedag och att dom förlovat sig. Underbart med kärlek. Så mysigt att träffa dom, för nu var det ett tag sen vi sågs. Hjärtat följde också med dit och det var extra mysigt att ha honom också med och att han fick träffa alla.
Även om det var mycket känslor och en vecka med mer saker inplanerade än jag är van vid så tycker jag att det. trots att jag hade viss stresskänsla, gick bra. Känner att jag kan hantera stressen på ett annat sätt idag och att det går snabbare över. Den här veckan ger mer tid för återhämtning så nu känns den biten lättare igen. Det är hela tiden en balansgång. Måste till viss del utmana mig själv i att göra mer saker och saker som är "lite obehagliga" samtidigt som det inte får bli för mycket. Övar mig i den balansakten varje dag och varje vecka...och det går framåt.
Igår kväll var jag för andra gången på kurs/möte i bla meditation. En härlig grupp kvinnor, några som jag känner sen innan och några nya bekantskaper. Kände mig skönt avslappnad när vi åkte hem...en behaglig känsla.
I natt och i förmiddag har jag haft världens mensvärk så det blev inget jobb idag utan jag har mest suttit under filten i soffan och passade på att lyssna på några missade avsnitt av Kropp & Själ på P1.
Tror att det var en mening med det, min kropp behövde nog lite avkoppling idag.


Kram till er alla...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar