Summa sidvisningar

söndag 18 mars 2018

Skaparlust
Bloggen har försummats igen. Ibland blir det en period i livet då det får bli så. Annat tar upp tid och tankar så du blir tvungen att prioritera bort en del saker som egentligen ligger dig varmt om hjärtat. I alla fall har jag blivit tvungen att lära mig det. Att säga nej till saker som jag egentligen tycker är kul för att göra saker som också är kul, men för att få en bra balans så måste vissa saker prioriteras bort under en tid. Ikväll fick jag en liten hint om att det var länge sen jag bloggade så nu är jag här igen.
Vi har ju haft lite vinter den senaste tiden så jag delar två härliga vinterbilder som jag tagit för någon vecka sen här hemmavid.

Nu är förberedelserna inför påskens konstutställning i full gång. Tavlor som ska färdigställas, inramningar som ska fixas, lite betonggjutning och en del annat smått och gott. I år är andra gången jag har påskutställningen hemma och det ska bli kul. Min lilla ateljé och tillbyggnad omvandlas till utställningslokal. Med lite kreativitet går det mesta att ordna. Om allt går enligt planen så kommer jag att ha en större utställningslokal nästa påsk och det ska bli riktigt härligt. Men just nu håller jag tillgodo med min fina lilla ateljé som jag byggde för fyra år sen och det är jag så nöjd med. Det ska bli underbart att få ta emot de som vill komma och besöka min utställning.
Att få ägna mig åt måleri är något av det bästa jag vet och när jag kommer in i ett flyt som jag gjort nu inför utställningen så bubblar det i bröstet av glädje över att få skapa. Bilderna växer fram ur mitt inre och tar form på duken. Det är helande att helt få släppa alla andra tankar och bara gå in i sin skaparbubbla. Varje år vid den här tiden får jag så mycket nya idéer som jag vill förverkliga och nytt skapande som växer fram i mitt inre. Sätter upp nya mål som jag vill ska bli verklighet. Just nu känns det mesta möjligt och jag är så lycklig.

Kram på er...!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar