Summa sidvisningar

söndag 19 november 2017

Ett år av livet

Ett år går fort, nu är det dags att fira min födelsedag igen. Ett mycket händelserikt år sen sist jag fyllde år. Sist jag hade födelsedag så kändes livet ganska tufft. Ett ganska turbulent år både på ett känslomässigt plan och i andra delar av livet. Förhoppningar som krossats, planer som satts i verket, drömmar som förverkligats och nya drömmar som kommit för att ta plats i mitt liv och min framtid. Jag lär mig nya saker varje dag och jag är så tacksam för det jag lärt mig om mig själv.
Jag har lärt mig att fokusera på det jag vill ha i mitt liv och försöka bortse helt från det jag inte vill ha. Det är så lätt att tänka på det man inte vill ha och då kan det lätt bli just det man får. Attraktionslagen styr - det du sänder ut är det du får tillbaka. Så tror jag det är i stora delar av livet. Läste idag en text som jag sett innan och som är så himla sant:

Om du tror att du "kan" har du rätt
Om du tror att du "inte kan" har du rätt

Den här helgen har familjen varit samlad och vi firade min födelsedag några dagar i förtid. Det är en underbar känsla att ha barnen här och få rå om varandra, äta gott, spela spel, skratta gott och bara vara tillsammans. Vädra bekymmer och svårigheter och samtidigt känna glädjen av att finnas där för varandra. Mitt hjärta fylls av värme och tacksamhet över det som är.
Fick fina champagneglas i present så nu är jag redo för att fira det som vi känner att vi skulle ha lust att fira. Det finns mycket att fira varje dag. Det kan ju inte bubbla i glasen varje dag men inombords kan bubblorna få fritt utrymme - varje dag.

Var rädda om varandra...!

Kram på er...!
2 kommentarer:

 1. Så fint uttryckt Anita, vackert och rakt och så väldigt sant!
  Jag tar dina ord till mig, på min livsresa.
  Ha en fin födelsedag när den kommer��

  Kramar Suzann

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Suzann. <3 Kramar till dig /Anita

  SvaraRadera