Summa sidvisningar

torsdag 7 september 2017

Så mycket mer....

Just nu händer mycket i mitt liv, på många olika plan, och på något sätt har jag svårt att hänga med mentalt. Kanske behöver jag dra i bromsen, stanna upp lite för att komma ikapp mig själv, eller kanske ska jag bara surfa loss på den positiva våg som livet just nu erbjuder mig. Nu är min uppgift att sortera och prioritera. Jag påstår inte att alla dagar är en dans på rosor men jag har, med en del hjälp av fantastiska människor jag träffat, lyckats hitta sidor hos mig själv som får blomma ut på ett sätt som jag inte tidigare trott var möjligt. När du, på riktigt, får kontakt med din innersta kärna så händer det saker. Tacksamheten för livet just nu är stor.

Förra veckan var det picknick och möte med kulturföreningen. Alltid så kul och inspirerande att träffas och jag får alltid en massa ny energi för nya projekt efter att vi träffats.
En massa fotograferande har det också blivit. Hade dottern här en dag och vi tog lite coola bilder i mörker där jag "målade" med ljus (bilden med blått ljus). Sen var två fotovänner här en kväll och vi fortsatte experimentera med mörker och ljus. Vi hade en fantastiskt rolig kväll.
Middag med en vän på fredagskvällen, fotoklubb på lördagen och träff med härliga vänner på kvällen (det har varit mycket den här veckan) så i söndags gjorde jag inte så mycket.
Har levererat porträttfoto i veckan och för varje gång jag får respons på bilderna jag levererar så förstår jag mer och mer hur rätt det är, att jag satsar på fotograferingen. Just love it...!
Snart helg och nya äventyr.

Dagens reflektion: Sortera och prioritera för att pussla ihop livet så som du vill ha det, det kan bli så mycket mer än du tror.

Kram på er...!

                                               
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar