Summa sidvisningar

torsdag 13 april 2017

När tiden inte räcker till

Det har varit fullt upp nu i några veckor så jag har försummat bloggen, men nu är alla förberedelser för konstutställning till påsk klara. Håller tummarna att det kommer mycket folk. Vardagsrummet har fått flytta in i den gamla delen av huset så att hela tillbyggnaden nu kan användas till konstutställning. Igår var det två representanter från Ystads Allehanda här och intervjuade och tog bilder så idag var det ett reportage om mig på lite mer än en halv sida. Bra reklam hoppas jag.
Igår när jag hade allt klart för kvällen så rullade jag ut yogamattan i vardagsrummet för lite välbehövlig yoga. Det har varit händelserika veckor vilket har satt sina spår i min spända nacke och mina axlar. En timmes yoga gjorde underverk och jag kände mig mycket mindre spänd när jag skulle gå och lägga mig.
Idag var det mysig påskfrukost på jobbet och sen slutade jag kl 12. Har fixat lite i trädgården och varit ute och satt upp några skyltar. Dom sista skyltarna får vänta tills imorgon.
Önskar er alla en härlig påsk.

Kram på er...!

4 kommentarer:

 1. Glad Påsk Anita. Hoppas du får många besökare till din utställning. Själv jobbar jag hela påskhelgen och har ingen möjlighet att titta in. Ha det gott o Lycka till����

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Jag ser fram emot att se dina verk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så jättekul att ni kom hit. Jag hör av mig inom några dagar.

   Radera